Hösten är här

Plötsligt försvann sommaren och vi har upplevt en ganska blöt och blåsig höst. Själv har jag mest suttit inne och fördjupat mig i kursen Soul Realignment. Plötsligt har jag fått reda på en hel del om mig själv som jag, dels sådant som jag känner starkt att jag kan identifiera mig med, dels sådant som idag hindrar eller blockerar min energi, dels sådant som jag helst vill blunda för. Medvetenheten i sin tur innebär att det finns möjlighet till förändring, men då krävs handling, vilket såklart inte alltid är så lätt. Invanda mönster som fått gro under lång tid, sitter djupt i själen. Oftast har vi behövt dem för att skydda oss på ett eller annat sätt, och, även om just den situationen är över, fortsätter vi att tro att vi behöver beskyddet. Just i det här läget är det viktigt att påminna sig om det, annars är risken stor att vi lägger på ytterligare hinder för energin, såsom skuld eller ånger. Ett bra sätt att förändra mönster är att fundera på hur jag kan göra det annorlunda. Det ska jag öva på!

I december åker vi ner till vårt paradis i södra Senegal. Då kommer det att finnas gott om tid till kontemplation och meditation. Att se solen gå ner i Atlanten gör min själ varm. Att ta dagen som den kommer utan alltför ¨många förpliktelser förutom att se till att det finns mat på bordet (det finns restauranger också). Självklart kommer jag att ta emot bokningar som inte kräver fysisk kontakt, såsom DistansReiki och Soul Realignment. Vi stannar där till april (vill du hyra in dig i vårt annex, hör av dig!)!
Lev väl och i sanning med dig själv

Publicerad av mindyoursoulandbodybymaude

please follow our other blogg: Our life in Senegal, how to escape the westerns civilisation maudenadaake.worldpress.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: