ReikiDoulan: ett stöd för dig som föder

Att arbeta som doula innebär att vara ett stöd till dig och din partner inför och under förlossningen.

Varje kvinnas kropp är programmerad för att föda. Det finns nedärvt i våra gener. Kroppen gör sig förberedd för det under hela graviditeten. Trots det är det svårt att veta hur just du kommer att reagera under graviditeten och under själva födandet, särskilt som förstföderska, men även som omföderska. Att ha ett stöd av någon som du inte har någon tidigare relation till kan ibland upplevas lättare. Doulan kan också underlätta och stötta er båda för att er födsloupplevelse ska kunna bli så bra som möjligt. Det är viktigt att veta att en Doula inte har något medicinskt ansvar och kan t.ex. inte berätta i vilket skede av förlossningen du befinner dig, detta görs av medicinskt utbildad personal. Doulans uppgift är att vara ett fysiskt, psykiskt och moraliskt stöd för dig under förlossningen.

För att boka mig som doula kontaktar du mig via formuläret nedan eller mailar reikidoulan@gmail.com för att boka ett kostnadsfritt inledande samtal. Det är viktigt att du, din partner och jag är bekväma med varandra. Därefter har ni 14 dagar på er att bestämma om ni vill anlita mig och i de fall gör vi en överenskommelse.
Mitt pris just nu är 12500 inklusive moms och i detta ingår, utöver det kostnadsfria församtalet:

  • Två bokade samtal då vi pratar om dina förväntningar och önskemål. Vi kommer också att träna på avslappning och vi går igenom ditt förlossningsbrev.
  • Upp till två reikibehandling innan beräknad nedkomst, antalet beroende på vad som hinns med och hur du upplever det. Behandlingen kan ske i ert hem om du önskar. Under själva förlossningen kan du också få Reiki om du så önskar.
  • 14 dagars jourtid inför förlossningen. Det innebär att jag kan vara på plats inom 2 timmar från det att ni ringt mig och förlossningen startat.
  • Närvaro av mig under hela förlossningen, dock med möjligt till paus efter överenskommelse
  • Ett uppföljande samtal ca en vecka efter födseln.

Det som inte ingår
– Extra jourveckor (1500:- påbörjad vecka)
– Extra Reikibehandlingar innan födsel (enligt prislista men med 20% rabatt)

Jag är certifierad Föda med Stöd Doula och rättar mig efter svenska Doulaföreningens etiska råd. Då jag oftast är utomlands mellan november och februari kan jag förmedla kontakt med andra doulor om beräknad nedkomst är under denna tid.

%d bloggare gillar detta: