Abene Senegal

2009 reste jag och min man på en 10 dagars dans och kulturresa till en liten by, Abene, i södra Senegal. En omvälvande resa för oss båda. Vi förälskade oss i landet, kulturen, människorna och livstempot redan dag ett. När vi kom hem fick vi förfrågan från våra researrangörer (Sousou och Maher Cissoko) om vi ville köpa in oss på ett stycke mark, ett erbjudande vi inte kunde motstå. Idag har vi byggt och planterat på vår landremsa som ligger ett stenkast från Atlantkusten. Här laddar vi våra batterier, mediterar, yogar, läser, umgås och solar och badar. Livet är enkelt, tempot är nedskruvat.

Är du nyfiken på hur livet i en liten fiskeby i södra Senegal kan vara, kan vi förmedla kontakter. Vi har själva ett hus med självhushåll för uthyrning, och vi kan bistå med en introduktion av byn och grannbyn. Jag kommer att kunna erbjuda reikibehandling och en lättare massage på plats. Det finns också massörer i byn som jag kan förmedla kontakt med. 

Vill man hellre bo på hotell, få maten lagad, rummet städat finns ett antal campenent och hotell i byn eller längs stranden. 

Tveka inte att höra av dig för mer information (lättast via kontaktsidan)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: