Soul Realignment/Akasha Arkiven

Är du nyfiken på vem du är på djupet av din själ? Känner du att du är fast i gamla mönster som du inte riktigt vet var de kommer ifrån eller hur du ska hantera? Känner du att din energi inte alltid räcker till?

Soul Realignment handlar om att ta reda på mer om dig själv. Utifrån information om din själs historia får du svar på vilka dina ursprungliga egenskaper och förmågor är samt vilka val som påverkar dig från att fullt ut ha tillgång till din dessa. Informationen hittar vi i Akasha Krönikan som ibland kallad livets bok. Akashakrönikan kan beskrivas som en energimässig databas som lagrar alla de val vi gjort fram till nu. En del av dessa medvetna eller omedvetna val påverkar vår livskvalitet negativt vilket kan göra oss kraftlösa, splittrade och ibland förvirrade.
Själva ordet Akasha har sitt ursprung i sanskrit och betyder eter/himmel.

Genom en ”läsning” får du information om vem du är på själsnivå och vilken frekvens din grundenergi har. Du får information om det finns några djupgående blockeringar som hindrar energiflödet hos dig samt vilka val du kan göra för att leva mer i linje med din själs ursprungliga gåvor.
Utöver det kan vi, utifrån dina önskemål också undersöka din nuvarande situation, vilket livstema du valt och vilken roll dina personliga guider har i ditt liv. Det finns också möjlighet att göra en relationsläsning (under förutsättning att ni båda är införstådda med det). Hör gärna av dig för mer information.

Innan jag gör en läsning behöver jag veta att jag kan få tillgång till ditt Akasha-arkiv. Maila därför fullständigt namn samt födelsenamn, (födelsedag/månad/år), samt var du är född till mindyoursoulandbody@mail.com. Därefter återkommer jag till dig angående fortsatt läsning tillsammans med inbetalningsinformation.
I samband med att inbetalning är gjord bokar vi tid för uppföljning.

Kostnad för en grundläggande läsning är 2450:- (ca 4 timmars förarbete, 1 timmes samtal som du får inspelat efteråt).

För att veta mer om ditt livstema, din nuvarande situation som du vill förändra samt personliga guider, dvs påbyggnad av ovanstående tillkommer 950:-

Relationsläsning där du får veta mer om era gemensamma förutsättningar (Detta förutsätter att ni båda är villiga till detta). Detta kostar 1250:-.

%d bloggare gillar detta: