Call in your Soul Family

Ibland när det känns som om det går lite i stå, att det du vill göra inte riktigt blir av eller att annat kommer emellan, så kan man fundera på om det verkligen är det man ska göra, eller om motståndet beror på något annat. Vid sådana tillfällen kan det vara aktuellt att kalla in sin Soul Family.

De senaste 18 månaderna har varit lite av en sådan resa för mig. Jag startade mitt företag och drev Kimoni tillsammans med tre andra. Under våren 2021 kände jag att jag behövde komma vidare och fick möjligheten att vara en del av Ayurvediskt Center i Malmö under mitt eget företag, Mind Your Soul and Body by Maude. Samtidigt slutade jag mitt ordinarie arbete. Sommaren kom och jag kände instinktivt att jag behövde känna mig fri, utan förpliktelser och med möjlighet att ta dagen som den kom. Den känslan fortsatte under hösten och, med viss viss tacksamhet, hade jag inte heller så många inbokningar, dock tillräckligt för att betala hyran. 

Nu, från december till april månad, vistas vi, jag och min man, i Senegal och från Sverige tar jag bara distansbehandlingar. Min tanke har alltid varit att jag vill ha en liten verksamhet här, då med en reducerad taxa. Men hur sprider man ordet?

Det är då min Soul Family träder in, bland annat i form av Jenny och Hans med sin familj. Dels får Jenny mig att gå utanför min bekvämlighetszon och, för den pågående workshopen hos grannen, hålla en kort Zhineng Qigong session (stående och liggande) på engelska, dels en Reikiupplevelse, även den på engelska. Det renderar i ett antal Reikibehandlingar. Tilläggas kan att jag också haft några behandlingar för lokalbefolkningen, och som också sprider ordet. För ortens befolkning gäller dock en helt annan prissättning, det kan handla om att lämna lite frukt eller grönsaker, eller att göra något ärende. 

Vad vill jag säga med detta? Jo, när det känns tungt och lite motigt, men ändå rätt: sätt dig i stillhet, meditera en stund och be i ditt hjärta om stöd från din Soul Family. Ha det sedan som en daglig affirmation, så ska du se att de kommer till dig!

Publicerad av mindyoursoulandbodybymaude

please follow our other blogg: Our life in Senegal, how to escape the westerns civilisation maudenadaake.worldpress.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: