Vad är det värt?

Jag funderar mycket på vad det är värt, det jag gör. Vad kan man ta betalt? Ska jag ta betalt för något jag vill göra för andra? Och som jag brinner för att få göra?

Det här är inte enkelt för mig. Jag tror inte att det handlar om att inte kunna värdera det jag gör, utan att det mer handlar om att jag vill nå ut till fler. Såklart är det en alldeles särskild tid just nu när coronapandemin fortfarande härjar (tillsammans med pollensäsong) och vi bör, och ska, vara särskilt försiktiga och hålla social distansering. Men faktum är att jag under en Reikibehandling inte ens behöver röra den som behandlas. Jag kan ge behandling på avstånd (och faktiskt behöver personen inte ens vara i rummet). 

Men, hur det än är, så har jag investerat en hel del för att kunna få göra det, så det är kanske inte fel att det åtminstone går jämt upp? Och kanske lite plus så jag kan fortsätta utveckla mina kunskaper? Eller till och med ha detta som min ordinarie inkomstkälla? Men då måste jag ju ta betalt…  

Nästa fråga är såklart; Vad får du för pengarna? Ja, liksom alla behandlingar, oavsett om det är ordinerat av läkare eller en alternativ behandling, beror det på vad ditt problem är, hur mottaglig du är för behandlingen (medicinering fungerar också olika från individ till individ) och vad du vill förändra. Reikins uppgift är genom djup avslappning hjälpa kroppens läkningsprocess både psykiskt och fysiskt.

Så frågan kvarstår; vad är det värt?

Publicerad av mindyoursoulandbodybymaude

please follow our other blogg: Our life in Senegal, how to escape the westerns civilisation maudenadaake.worldpress.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: