Att våga släppa taget

Ibland sker saker ”just in time” i livet. Det är inte förrän vi är redo att följa en tanke som en förändring kan komma till stånd. Flera gånger har mitt liv visat på nya vägar, inte alltid har jag vågat följa dem, men när jag väl gjort det har det blivit bra. Ett exempel är när jag och min man fick möjlighet att köpa en bit mark i södra Senegal, en helt galen idé egentligen (vi hade vara varit där på en kultur- och dansresa under 10 dagar), något som förändrade våra liv och framförallt vår inställning till livet (vill ni veta mer kan ni följa vår blogg på maudeandaakeworldpress.wordpress.com). 

Under många år har jag dansat, yogat och styrketränat, men 2018 sa något i min kropp stopp och jag fick på nåt sätt vänta ut den. 2019 förändrades min arbetsmiljö drastiskt och jag fick en krisreaktion som golvade mig fullständigt. Den totala urladdningen fick mig att åter börja yoga och jag anmälde mig till en workshop med yoga och Reiki, som senare ledde till att jag själv har utbildat mig inom Reiki. 

Jag känner mig priviligerad och tacksam att ha fått möjligheten att både ha ekonomi och förutsättningar att kunna bekosta utbildningen och att kunna ge Reikibehandlingar.

Jag  hoppas att du kommer att  få en fin upplevelse när du kommer till mig.

Jag kommer att fortsätta dela med mig av mina tankar kring livet och världen på denna sida. 

Publicerad av mindyoursoulandbodybymaude

please follow our other blogg: Our life in Senegal, how to escape the westerns civilisation maudenadaake.worldpress.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: