Prislista och Omdömen

Eftersom jag flyttat hem min verksamhet kan jag hålla en något lägre prislista!
Välkommen att boka din behandling!
Enklast bokar du via Bokadirekt. Från 1 maj flyttar jag Tidsbokning till TimeCenter (dessa tider kommer att uppdateras inom kort!) Hittar du ingen tid som passar dig, maila mig på mindyoursoul@gmail.com så hittar vi en tid!

Reiki samt Regndroppsbehandling klassas som friskvård enligt skatteverkets regler.
25%moms inkluderat i alla priser.
Ps/ Blåljuspersonal (polis, ambulans mfl) erhåller 25% rabatt på alla behandlingar. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Reiki behandling 60 min 650:-
Vid ditt besök börjar vi med att prata om din intention med behandlingen. Du ligger, fullt påklädd, på en brits, och din främsta uppgift är att slappna av och vara mottaglig under behandlingen. Jag kommer att varsamt lägga mina händer på olika ställen på din kropp. Det är bra om du blundar. Efteråt pratar vi om din upplevelse och intention. Här kan vi också bestämma hur du vill gå vidare Reiki lämpar sig väl för oro- och ångesttillstånd samt värkproblematik.

Reikibehandling 30 min 350:-
Som ovan men kortare tid.

Reikibehandling 30 min distans 300:-
Inför behandlingen har vi kontakt digitalt (whatsapp, messenger eller mail) där vi bestämmer intentionen för din behandling. Vid tidpunkten för behandlingen är det bra om du har möjlighet att befinna dig i stillhet, gärna liggandes i din säng. Sätt gärna på lite avslappnande, behaglig musik. Din enda uppgift är att vara mottaglig.
Behandling pågår ca 20-25 min, därefter har vi ny kontakt via den digitala plattform vi bestämt.
Innan behandlingen påbörjas kommer du att få en betalningslänk. Betalning sker innan behandling

Reikibehandling med inledande meditation 80 min 750:-
Vi inleder med en djupgående Zhineng Qigong liggande meditation där vi går igenom hela kroppen. På så sätt blir din avslappning djupare och stöttar helandet i den påföljande Reikibehandlingen Därefter en fullständig reikibehandling.

Reikibehandling med inriktning på ett specifikt problem 90 minuter 850:-
Denna behandling riktar in sig på att ringa in det problem du upplever och ge det form, färg och namn. Därefter ges Reikibehandling till det specifika problemet. Denna behandling kan jämföras med EFT.

Regndroppsbehandling 800:-
Med Vita Flex- och Efflourageteknik masseras eteriska oljor in på fötter och rygg. En mycket avslappnande behandling med effektiva eteriska oljor från Young Living
. Oljorna har främst tagits fram för att behandla rygg- och nackbesvär, men de har också en stärkande effekt på immunförsvaret samt påverkar också känslocentrum i hjärnan via doftsinnet.
För bästa resultat bör du boka tre sessioner i följd, helst inom 2-3 veckor.


Kombinerad Reiki- och Regndroppsbehandling ca 80 minuter 1050:-
Behandlingen inleds med massage (vitaflex) av dina fötter med eteriska oljor från Young Living. Därefter ges en fullständig Reikibehandling. De eteriska oljorna hjälper dig till ytterligare avslappning samtidigt som de har effekt på din kropps funktioner i övrigt. De oljor som används är valor, oregano, timjan, basilika, cypress, Relieve it, mejram samt pepparmynta.

Soul Realignment
Är du intresserad mailar du mig ditt fullständiga namn (som barn och nuvarande om det skett förändringar), födelsedata samt var du är född. Därefter återkommer jag till dig för planering av vad du önskar få ut av din läsning samt vilken nivå du tänker dig. För mer information och pris, se under Soul Realignment.

Zhineng Qigong Obs! Kursstart ej fastställd
Under 8 kurstillfällen går vi igenom metoden Zhineng Qigong vars syfte är att hjälpa dig att släppa stress, skapa känslomässig balans och motverka eller minska fysiska besvär. Med enkla och långsamma rörelserna löser vi upp blockeringar och balanserar Qi, livsenergin.
Du kommer att få verktyg hur du kan skapa ett Qi-fält och sätta en intention för dina åtagande, övningar som kan vara till hjälp i din vardag.

Zhineng Qigong är till för alla och är enkelt att utöva, oavsett hur din egen fysikaliskt tar sig uttryck. Inga förkunskaper krävs.

Omdömen

Lena M
En total avkoppling och ett djupt känt lugn. Min första reikki upplevelse blev mycket positiv tack vare Maude. Så många tankar kom upp under behandlingen och Maude gav också feedback om vad hon känt. Kan varmt rekommendera ett besök!

Mette L
Jeg fik behandling af Maude og det var fantastisk. Helt magisk. Varme og kærlighed bare gennem hænderne.

Marit N
Jag har fått distans behandling av Maud nu vid flera tillfällen. Har en värkproblematik som jag har upplevt blivit bättre. Det jag allra mest har upplevt är att mitt sockersug har blivit mkt mindre över tid. O så måste jag berätta om min hand.. vaknade en morgon här o kunde inte knyta den eller räta ut den.. o jätteont.. efter en behandling av Maud kunde jag röra handen igen !!! Fantastiskt!! Tack Maude ❤️❤️❤️❤️

Anette B
Efter att varit skeptisk till distans behandling bokade jag ändå in mig hos Maude. På första behandlingen som var något omtumlande på ett positivt och överraskande sätt så släppte en del av gammal bunden sorg ut. Efter tre distans behandlingar har ett större inre lugn uppstått och en del sorg är nu ”utvädrad”.
Jag kan verkligen rekommendera att gå till Maude!

Rebecca W
Det var väldigt härligt att få behandling av Maude,
kraftfull fin energi som gav lugnet jag behövde. Rekommenderas!

Emma R
En otroligt häftig upplevelse! Efter en lång tids problem att komma ner i varv och sova bokade jag in en tid hos Maude, trots viss skepsis inför den här typen av behandlingar.
Maudes händer kändes ömsom varma, ömsom kalla beroende på var på min kropp hon placerade dem. Efter bara några minuter infann sig ett lugn och jag kände mig väldigt avslappnad. På natten sov jag som ett barn och jag kommer definitivt boka in ett nytt besök inom kort.

Linn B
Det är inte lätt att få ihop livspusslet som heltidsstudent, mamma, maka, matte och husägare . Tiden räcker inte alltid till och det ständiga dåliga samvetet gör sig ständigt påmint, särskilt i samband med tentaskrivning. I de sammanhangen känner jag mig ofta splittrad, får svårt att fokusera, sover dåligt och är överallt och ingenstans. Då är en Reikibehandling räddningen för mig! Under själva behandlingen händer det att jag får insikt i orsakerna till att jag reagerar som jag gör, men det bästa är att jag efteråt känner mig lugn och fokuserad, jag sover bättre och har mer energi dagen efter. Och, visst, det är min mamma som ger mig Reiki, kanske påverkar det på ett eller annat sätt, men bara ett samtal med henne ger inte samma effekt. Jag rekommenderar verkligen att prova en behandling, särskilt om du känner dig stressad och ofokuserad


%d bloggare gillar detta: