Prislista

Reiki klassas som friskvård enligt skatteverkets regler. 25%moms inkluderat i priset. Enklast bokar du via Bokadirekt

Reiki behandling 60 min 750:-
Vid ditt besök börjar vi med att prata om din intention med behandlingen. Du ligger, fullt påklädd, på en brits, och din främsta uppgift är att slappna av under behandlingen. Jag kommer att varsamt lägga mina händer på olika ställen på din kropp. Det är bra om du blundar. Efteråt pratar vi om din upplevelse och intention. Här kan vi också bestämma hur du vill gå vidare.

Reikibehandling 30 min 495:-
Som ovan men kortare tid.

Reikibehandling 30 min distans 395:-
Inför behandlingen har vi kontakt digitalt (telefon, whatsup, messenger eller mail) där vi bestämmer intentionen för din behandling. Vid tidpunkten för behandlingen är det bra om du har möjlighet att befinna dig i stillhet, gärna liggandes i din säng. Sätt gärna på lite avslappnande, behaglig musik. Din enda uppgift är att vara mottaglig.
Behandling pågår ca 20-25 min, därefter har vi ny kontakt via den digitala plattform vi bestämt.
Innan behandlingen påbörjas kommer du att få en betalningslänk.

Reikibehandling med inriktning på ett specifikt problem 90 minuter 995:-
Denna behandling riktar in sig på att ringa in det problem du upplever och ge det form, färg och namn. Därefter ges Reikibehandling till det specifika problemet. Denna behandling kan jämföras med EFT, och kan behöva upprepas.

Soul Realignment
Se pris under Soul Realignment

Zhineng Qigong Obs! Kursstart ej fastställd
Under 8 kurstillfällen går vi igenom metoden Zhineng Qigong vars syfte är att hjälpa dig att släppa stress, skapa känslomässig balans och motverka eller minska fysiska besvär. Med enkla och långsamma rörelserna löser vi upp blockeringar och balanserar Qi, livsenergin.
Du kommer att få verktyg hur du kan skapa ett Qi-fält och sätta en intention för dina åtagande, övningar som kan vara till hjälp i din vardag.

Zhineng Qigong är till för alla och är enkelt att utöva, oavsett hur din egen fysikaliskt tar sig uttryck. Inga förkunskaper krävs.

%d bloggare gillar detta: