Prislista

Eftersom jag flyttat hem min verksamhet kan jag nu sänka priserna något! Dock bör du ha i åtanke att en behandling oftast inte är tillräckligt. Min erfarenhet är att du kan behöva 3-6 behandlingar innan du upplever ett mer bestående resultat, beroende på vad din problematik är.
Välkommen att boka din behandling!
Enklast bokar du via Bokadirekt. Hittar du ingen tid som passar dig, maila mig på mindyoursoul@gmail.com så hittar vi en tid!
Från november 2022 tom januari 2023 befinner jag mig i Senegal och ger då endast Reiki på distans samt Soul Realignment. Du är välkommen att boka behandling på boka direkt på plats från mitten av februari.

Reiki samt Regndroppsbehandling klassas som friskvård enligt skatteverkets regler. 25%moms inkluderat i priset.
Ps/ Blåljuspersonal (polis, ambulans mfl) erhåller 25% rabatt på alla behandlingar. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Reiki behandling 60 min 650:-
Vid ditt besök börjar vi med att prata om din intention med behandlingen. Du ligger, fullt påklädd, på en brits, och din främsta uppgift är att slappna av och vara mottaglig under behandlingen. Jag kommer att varsamt lägga mina händer på olika ställen på din kropp. Det är bra om du blundar. Efteråt pratar vi om din upplevelse och intention. Här kan vi också bestämma hur du vill gå vidare Reiki lämpar sig väl för oro- och ångesttillstånd samt värkproblematik.

Reikibehandling 30 min 350:-
Som ovan men kortare tid.

Reikibehandling 30 min distans 300:-
Inför behandlingen har vi kontakt digitalt (whatsapp, messenger eller mail) där vi bestämmer intentionen för din behandling. Vid tidpunkten för behandlingen är det bra om du har möjlighet att befinna dig i stillhet, gärna liggandes i din säng. Sätt gärna på lite avslappnande, behaglig musik. Din enda uppgift är att vara mottaglig.
Behandling pågår ca 20-25 min, därefter har vi ny kontakt via den digitala plattform vi bestämt.
Innan behandlingen påbörjas kommer du att få en betalningslänk. Betalning sker innan behandling

Reikibehandling med inledande meditation 80 min 750:-
Vi inleder med en djupgående Zhineng Qigong liggande meditation där vi går igenom hela kroppen. På så sätt blir din avslappning djupare och stöttar helandet i den påföljande Reikibehandlingen Därefter en fullständig reikibehandling.

Reikibehandling med inriktning på ett specifikt problem 90 minuter 850:-
Denna behandling riktar in sig på att ringa in det problem du upplever och ge det form, färg och namn. Därefter ges Reikibehandling till det specifika problemet. Denna behandling kan jämföras med EFT.

Regndroppsbehandling 800:-
Med Vita Flex- och Efflourageteknik masseras eteriska oljor in på fötter och rygg. En mycket avslappnande behandling med effektiva eteriska oljor från Young Living
. Oljorna har främst tagits fram för att behandla rygg- och nackbesvär, men de har också en stärkande effekt på immunförsvaret samt påverkar också känslocentrum i hjärnan via doftsinnet.
För bästa resultat bör du boka tre sessioner i följd, helst inom 2-3 veckor.

Nytt:
Kombinerad Reiki- och Regndroppsbehandling ca 80 minuter 1050:-
Behandlingen inleds med massage (vitaflex) av dina fötter med eteriska oljor från Young Living. Därefter ges en fullständig Reikibehandling. De eteriska oljorna hjälper dig till ytterligare avslappning samtidigt som de har effekt på din kropps funktioner i övrigt. De oljor som används är valor, oregano, timjan, basilika, cypress, vintergröna, mejram samt pepparmynta.

Soul Realignment
Är du intresserad mailar du mig ditt fullständiga namn (som barn och nuvarande om det skett förändringar), födelsedata samt var du är född. Därefter återkommer jag till dig för planering av vad du önskar få ut av din läsning samt vilken nivå du tänker dig. För mer information och pris, se under Soul Realignment.

Zhineng Qigong Obs! Kursstart ej fastställd
Under 8 kurstillfällen går vi igenom metoden Zhineng Qigong vars syfte är att hjälpa dig att släppa stress, skapa känslomässig balans och motverka eller minska fysiska besvär. Med enkla och långsamma rörelserna löser vi upp blockeringar och balanserar Qi, livsenergin.
Du kommer att få verktyg hur du kan skapa ett Qi-fält och sätta en intention för dina åtagande, övningar som kan vara till hjälp i din vardag.

Zhineng Qigong är till för alla och är enkelt att utöva, oavsett hur din egen fysikaliskt tar sig uttryck. Inga förkunskaper krävs.

%d bloggare gillar detta: