Prislista och omdöme

Du hittar mig på Ayurvediskt Center Malmö och bokar enklast behandling via BokaDirek där jag finns på tisdagar. Har du inte möjlighet på tisdagar? Tveka inte att höra av dig till mig så ser vi hur vi kan lösa det (antingen via hemsidan, mail; mindyoursoulandbody@gmail.com eller sms/telefon 0707490062).
Från december 2021 fram till början av maj månad 2022 kommer jag att vistas i Senegal och ger då endast Reikibehandling på distans.

Reiki klassas som friskvård enligt skatteverkets regler.
Reiki behandling 60 min 750:-
Vid ditt besök börjar vi med att prata om din intention med behandlingen. Du ligger, fullt påklädd, på en brits, och din främsta uppgift är att slappna av under behandlingen. Jag kommer att varsamt lägga mina händer på olika ställen på din kropp. Det är bra om du blundar. Efteråt pratar vi om din upplevelse och intention. Här kan vi också bestämma hur du vill gå vidare.

Reikibehandling 30 min 530:-
Som ovan men kortare tid. Kan vara bra som en uppföljning av tidigare behandling.

Reikibehandling 30 min distans 395:-
Distans 50 min 530:-
Inför behandlingen har vi kontakt digitalt (telefon, whatsup, messenger eller mail) där vi bestämmer intentionen för din behandling. Vid tidpunkten för behandlingen är det bra om du har möjlighet att befinna dig i stillhet, gärna liggandes i din säng. Sätt gärna på lite avslappnande, behaglig musik. Din enda uppgift är att vara mottaglig.
Behandling pågår ca 20-25 min, därefter har vi ny kontakt via den digitala plattform vi bestämt.
Även denna behandling kan du boka via BokaDirekt, eller ta kontakt via mail eller kontaktformuläret på webbsidan. Innan behandlingen påbörjas kommer du att få en betalningslänk.

Reikibehandling med inriktning på ett specifikt problem 90 minuter 995:-
Denna behandling riktar in sig på att ringa in det problem du upplever och ge det ett namn. Därefter ges Reikibehandling till det specifika problemet. Denna behandling kan jämföras med EFT, och kan behöva upprepas.

Om du köper 5 behandlingar på en gång, lämnar jag 20% rabatt, giltighetstid 12 månader. Du som tidigare har köpt behandlingar till annat pris, har såklart kvar dessa. Jag kommer att uppdatera information här!

Soul Realignment, se särskild sida.

Shineng Qigong Obs! Kursstart ej fastställd
Under 8 kurstillfällen går vi igenom metoden Zhineng Qigong vars syfte är att hjälpa dig att släppa stress, skapa känslomässig balans och motverka eller minska fysiska besvär. Med enkla och långsamma rörelserna löser vi upp blockeringar och balanserar Qi, livsenergin.
Du kommer att få verktyg hur du kan skapa ett Qi-fält och sätta en intention för dina åtagande, övningar som kan vara till hjälp i din vardag.

Zhineng Qigong är till för alla och är enkelt att utöva, oavsett hur din egen fysikaliskt tar sig uttryck. Inga förkunskaper krävs.

Behandlingar och kurs bokar du enklast via BokaDirekt Ayurvediskt Center Malmö. Kika gärna in på deras hemsida, kanske finns det något annat där som intresserar dig.
Hittar du ingen tid som passar kan du skicka ett meddelande till mig via kontaktsidan så återkommer jag till dig så snart jag kan.


Omdömen från BokaDirekt (Kimoni)
Maria L 2021-02-09: Underbart
Rebecca W 2021-01-05: Det var väldigt härligt att få behandling av Maude,
kraftfull fin energi som gav lugnet jag behövde. Rekommenderas!
Emma R 2020-10-26: En otroligt häftig upplevelse!
Efter en lång tids problem att komma ner i varv och sova bokade
jag in en tid hos Maude, trots viss skepsis inför den här typen av behandlingar.
Maudes händer kändes ömsom varma, ömsom kalla beroende på var på min kropp hon placerade dem.
Efter bara några minuter infann sig ett lugn och jag kände mig väldigt avslappnad. På natten sov jag som ett barn och jag kommer definitivt boka in ett nytt besök inom kort.

Vill du lämna ett omdöme gör du det här nedan.

3 reaktioner till “Prislista och omdöme

 1. Det är inte lätt att få ihop livspusslet som heltidsstudent, mamma, maka, matte och husägare . Tiden räcker inte alltid till och det ständiga dåliga samvetet gör sig ständigt påmint, särskilt i samband med tentaskrivning. I de sammanhangen känner jag mig ofta splittrad, får svårt att fokusera, sover dåligt och är överallt och ingenstans. Då är en Reikibehandling räddningen för mig! Under själva behandlingen händer det att jag får insikt i orsakerna till att jag reagerar som jag gör, men det bästa är att jag efteråt känner mig lugn och fokuserad, jag sover bättre och har mer energi dagen efter. Och, visst, det är min mamma som ger mig Reiki, kanske påverkar det på ett eller annat sätt, men bara ett samtal med henne ger inte samma effekt. Jag rekommenderar verkligen att prova en behandling, särskilt om du känner dig stressad och ofokuserad

  Gillad av 1 person

 2. Efter att varit skeptisk till distans behandling bokade jag ändå in mig hos Maude.
  På första behandlingen som var något omtumlande på ett positivt och överraskande sätt så släppte en del av gammal bunden sorg ut. Efter tre distans behandlingar har ett större inre lugn uppstått och en del sorg är nu ”utvädrad”.
  Jag kan verkligen rekommendera att gå till Maude!

  Gillad av 1 person

 3. Jag har fått distans behandling av Maud nu vid flera tillfällen. Har en värkproblematik som jag har upplevt blivit bättre. Det jag allra mest har upplevt är att mitt sockersug har blivit mkt mindre över tid. O så måste jag berätta om min hand.. vaknade en morgon här o kunde inte knyta den eller räta ut den.. o jätteont.. efter en behandling av Maud kunde jag röra handen igen !!! Fantastiskt!! Tack söta rara Maud ❤️❤️❤️❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: