Omdöme

Lena M 2022-03-11
En total avkoppling och ett djupt känt lugn. Min första reikki upplevelse blev mycket positiv tack vare Maude. Så många tankar kom upp under behandlingen och Maude gav också feedback om vad hon känt. Kan varmt rekommendera ett besök!

Mette L 2022-03-06
Jeg fik behandling af Maude og det var fantastisk. Helt magisk. Varme og kærlighed bare gennem hænderne.

Marit N 2021-04-05
Jag har fått distans behandling av Maud nu vid flera tillfällen. Har en värkproblematik som jag har upplevt blivit bättre. Det jag allra mest har upplevt är att mitt sockersug har blivit mkt mindre över tid. O så måste jag berätta om min hand.. vaknade en morgon här o kunde inte knyta den eller räta ut den.. o jätteont.. efter en behandling av Maud kunde jag röra handen igen !!! Fantastiskt!! Tack Maude ❤️❤️❤️❤️

Maria L 2021-02-09:
Underbart

Anette B 2021-01-19
Efter att varit skeptisk till distans behandling bokade jag ändå in mig hos Maude.
På första behandlingen som var något omtumlande på ett positivt och överraskande sätt så släppte en del av gammal bunden sorg ut. Efter tre distans behandlingar har ett större inre lugn uppstått och en del sorg är nu ”utvädrad”.
Jag kan verkligen rekommendera att gå till Maude!

Rebecca W 2021-01-05:
Det var väldigt härligt att få behandling av Maude,
kraftfull fin energi som gav lugnet jag behövde. Rekommenderas!

Emma R 2020-10-26:
En otroligt häftig upplevelse!
Efter en lång tids problem att komma ner i varv och sova bokade
jag in en tid hos Maude, trots viss skepsis inför den här typen av behandlingar.
Maudes händer kändes ömsom varma, ömsom kalla beroende på var på min kropp hon placerade dem.
Efter bara några minuter infann sig ett lugn och jag kände mig väldigt avslappnad. På natten sov jag som ett barn och jag kommer definitivt boka in ett nytt besök inom kort.

Linn B 2020-10-09
Det är inte lätt att få ihop livspusslet som heltidsstudent, mamma, maka, matte och husägare . Tiden räcker inte alltid till och det ständiga dåliga samvetet gör sig ständigt påmint, särskilt i samband med tentaskrivning. I de sammanhangen känner jag mig ofta splittrad, får svårt att fokusera, sover dåligt och är överallt och ingenstans. Då är en Reikibehandling räddningen för mig! Under själva behandlingen händer det att jag får insikt i orsakerna till att jag reagerar som jag gör, men det bästa är att jag efteråt känner mig lugn och fokuserad, jag sover bättre och har mer energi dagen efter. Och, visst, det är min mamma som ger mig Reiki, kanske påverkar det på ett eller annat sätt, men bara ett samtal med henne ger inte samma effekt. Jag rekommenderar verkligen att prova en behandling, särskilt om du känner dig stressad och ofokuserad

Vill du lämna ett omdöme gör du det här nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: