Snart reser vi igen

Kära vän, läsare, besökare, kund!
Har du funderat på en behandling? Passa på att göra det nu, för i början av november reser jag och min man till Senegal igen och kommer tillbaka i början av februari. Under vår vistelse där kommer jag endast att kunna ge distansbehandling samt Soul Realignment/Akashaläsning. Du kan fortfarande boka via Bokadirekt. Soul Realignment bokar du via mail eller WhatsApp.
Nytt från och med nu är att jag kommer att lämna 25% rabatt för blåljuspersonal. Du kommer att behöva visa mig något som styrker detta.

Jag hoppas du haft en fin sommar och kunnat ladda batterierna så att inledningen på hösten har skett mjukt, trots den turbulenta tid vi lever i. Själv har jag kunnat njuta av fint umgänge med familj och vänner, likväl ett och annat bad i havet. Trots turbulens runt omkring har det funnits tid för reflektion om vad som är viktigt i livet. Jag har en innerlig önskan om att du också funnit din tid och din väg.

Hoppas vi ses och hörs inom en snar framtid!
Med Värme

Maude

Publicerad av mindyoursoulandbodybymaude

please follow our other blogg: Our life in Senegal, how to escape the westerns civilisation maudenadaake.worldpress.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: